AKTIV

Ved at udfordre måden hvorpå ure normalt produceres, har vi skabt en synergisk fusion mellem et tyndt dress-ur og et hårdført dykker-ur.

Aktiv er vores fortolkning af et minimalistisk, hårdført ur til hverdagsbrug - og det er samtidig et af de tyndeste dykker-ure, der nogensinde er produceret.
Skriv dig op til 24-timers forkøbsret og SPAR OP TIL 30%:

Aktiv er designet til en dynamisk og urban livsstil, og forener funktionalitet med æstetik - uden at gå på kompromis med nogen af delene.

Tykkelse: 8,5 mm / Diameter: 39 mm / "Lug-to-Lug": 45 mm

Designet i København
Schweizisk Ronda FE763 quartz urværk
Ridsefrit antirefleksivt safirkrystalglas
Schweizisk C3 Super-LumiNova
316L rustfrit stål urkasse
360° bagkasse-design
Indgraveret krone
Slidstærk DLC legering
Vandtæt til 20ATM
Bly- & nikkelfri
Stål-, gummi- eller læderrem
Udskifteligt remsystem - uden brug af værktøj
CO2-neutral produktion
Samlet i hånden
Bæredygtig emballage

8,5 milimeters minimalistisk perfektion

Gennem årene har vi specialiseret os i at designe minimalistiske ure, som er ultra-tynde.

Ved at bygge på denne erfaring har vi formået at skabe en radikalt tynd urkasse til Aktiv, som kun måler 8,5 mm. Det har vi vel at mærke gjort uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller vandtæthed (Aktiv er vandtæt til 200 meter, så man kan stadig tage det med på havets bund, hvis man vil).

Udover at Aktiv formentlig er et af de mest minimalistiske dykkerure, der nogensinde er designet, er det således - med garanti - blandt de tyndeste, der nogensinde er produceret.

Nem aflæsning - både nat og dag

Uanset om man er på havets bund eller på vej gennem byen i de sene nattetimer, så sikrer Aktivs selvlysende visere og krans, at tiden nemt kan aflæses i mørke.

I dagslys sørger samme lumen for, at viserne står i kontrast til skiven, hvilket ligeledes sikrer en nem og hurtig aflæsning.

Vi anvender en 3-lags 100% schweizisk fremstillet C3 Super-LumiNova. Baseret på en ikke-radioaktiv og ugiftig formular, er C3 den kraftigste lumen, der nogensinde er fremstillet til ure, og den lader således ekstremt hurtigt op, når den eksponeres for lys.

Aktiv kommer i en grå specialfremstillet emballage, som er fri for EVA-skum og lavet af genanvendeligt soft-touch papir samt genanvendte plastikflasker.

Skriv dig op til 24-timers forkøbsret og SPAR OP TIL 30%:

Hvis der er det mindste, vi kan hjælpe med, må du endelig bare sige til:

93 99 51 40
hello@larseneriksen.com
eller kig forbi vores butik

Tusind tak for støtten.